Curs de 8 săptămâni 

cu Dr Joe Dispenza

Pornește în călatorie acum …

Începe acum călătoria vieții tale și redefinește-ți realitatea!

Preț special - Timp limitat!

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

În acest program de 8 săptămâni vei parcurge pas cu pas:

Toate instrumentele practice care vă permit să vă schimbați viața, pentru a avea o minte sănătoasă și un corp sănătos.

„Cheile” care vă permit să vă conectați la fluxul vieții, care vă vor permite sa vă creați un viitor nou.

Instrucțiuni despre cum să vă conectați la energiile superioare, să conturați realități posibile și să creați un viitor nou.

În acest program online, de 8 săptămâni, veți învăța cum să alegeți exact realitatea și viitorul dorit pentru viața voastră! Cu exerciții puternice, meditații și instrumente pentru antrenarea conștiinței, veți învăța, cum să accesați un număr infinit de dimensiuni și realități potențiale. Experimentează diferența dintre tărâmul materiei și câmpul de energie din propriul corp!

În trecut, conținutul acestui curs era rezervat participanților la atelierele avansate ale lui Joe Dispenza. Însă, acum puteți accesa aceleași informații online.

 

  • O mare parte din conținutul acestui curs a fost rezervat în trecut participanților la Ateliere avansate.
  • Unele dintre videoclipurile difuzate în cadrul acestui curs online sunt înregistrate în cadrul Atelierelor avansate.
  • Acum puteți experimenta și  învăța tehnicile Dr Joe Dispenza, din orice colț liniștit al casei dvs.

„Fă-ţi gândurile să conteze“ – O viață nouă în 8 săptămâni.

În acest curs online, Dr Joe Dispenza, autorul cel mai vândut al The New York Times, Dr Joe vă prezintă „Fă-ți gândurile să conteze”

Veți fi conduși spre puterea dvs. interioară, care vă permite să schimbați fiecare aspect al vieții dvs, de la cel mai mic nivel celular – pâna la planul dvs de viața. Știți deja despre munca Dr Joe? Atunci nu veți fi surprinși ca acest program este plin de dovezi  științifice. Bazat pe propria experiența, și pe lucrul cu mii de oameni, el explică intr-un mod cât mai la îndemâna, puterea universului cuantic. El acoperă totul, de la neuroplasticitate la diferențele dintre tărâmul materiei și lumea energetică, și explică cum putea avea acces la număr infinit de dimensiuni, fiecare conținând un potențial diferit de realitate. O dată ce vei stăpâni această cunoaștere, poți alege realitatea pe care ți-o dorești. Exact! Poți alege ce realitate vrei să ai în viitorul tau! Poți să vindeci ce este de vindecat, poți să îți schimbi viața și să faci ca visele tale să devină realitate.

Acest program conține prelegeri de la cursurile Progressive și Advanced ale Dr Joe Dispenza.  El va prezenta cum putem sparge tiparul  comportamentelor și obiceiurilor care ne guvernează viața.  Folosind tehnici bazate pe dovezi științifice, poți schimba viziunea, acțiunile și chiar genele pentru a te ajuta – atât psihic  cât și emoțional. Exercițiile ghidate de scris și meditațiile te ajută să pui teoria în practică și să creezi viitorul pe care ți-l dorești cu adevărat, oferindu-ți acces la câmpul cuantic.

Sperăm că veți veni cu noi în această călătorie în necunoscut!

 Acest preț este valabil pâna pe 29.11.2023!

197 € în loc de  499.00 €
…acces nelimitat!

poți plăti în 4 rate – de 50 €

Capitolul 1: Să înțelegi puterea minții tale

În această primă lecție, Dr Joe prezintă relația dintre mintea, corpul și destinul tău și explică influența obiceiurilor negative și a celor pozitive. Vă prezintă legătura și influența dintre emoții, gânduri, cu ceea ce se întâmplă în viața dvs de zi cu zi. În felul acesta el vă ajută să vedeți că nu numai că v-ați creat realitatea actuală, dar aveți și capacitatea de a o schimba. Ai puterea de a aduce sănătate, abundență, libertate, bucurie și multe altele în viața ta.

Capitolul 2: Nu credeți tot ce gândiți

Trăiești în trecut? În acest set de videoclipuri care îți vor deschide ochii, Dr Joe scoate la iveală influența așteptărilor și a necunoscutului asupra realității, explicând cum acestea te pot ajuta să trăiești fie într-o stare de supraviețuire, fie într-o stare de creație. Stabilește un set de instrumente care să vă ajute să trăiți în momentul prezent, să vă calmați stresul și să vă lămuriți cu privire la modul în care gândurile dvs. afectează rezultatul vieții voastre. El te pregătește pentru a a-ți crea viața de vis pe care ți-o dorești.

Capitolul 3: Știința schimbării spirituale

În această lecție, Dr Joe intră mai adânc în cercetarea științifică care susține munca pe care o veți face pe parcursul acestui program. Până la finalizarea acestor videoclipuri, veți avea un nivel înalt de înțelegere a modului în care funcționează creierul – cum se poate schimba și cum acest lucru vă poate ajuta să creați o nouă realitate. Veți învăța, de asemenea, diferența dintre modelul newtonian al realității și modelul cuantic, o distincție care readuce puterea în propriile mâini.

Capitolul 4: Proiectează-ți destinul tău: Schimbă-ți tiparele „cerebrale”, schimbă-ți viața!

În această lecție  veți afla despre cum se dezvoltă creierul și cum procesează informațiile, inclusiv emoțiile și experiențele. Înțelegerea diferenței dintre mintea conștientă și mintea subconștientă, împreună cu modul în care creierul reacționează la stres, te pune într-o poziție bună pentru a prelua controlul asupra viitorului tău.

Capitolul 5: Stăpânirea materiei!

Pentru a vă schimba viața, mai întâi trebuie să vă dați seama ce este în neregulă și la ce se rezumă situația existentă status quo-ul. În această lecție, Dr Joe vă oferă instrumente care să vă ajute să identificați părțile din viața voastră și emoțiile care trebuie schimbate pentru a manifesta o realitate mai mare.

Capitolul 6: Predă-te  momentului prezent

În această lecție, Dr Joe te ajută să dai deoparte ego-ul, timpul, spațiul și alte constrângeri fizice – astfel încât să poți accesa posibilitățile nelimitate disponibile. Cu exemple motivaționale și meditații relaxante, mergeți mai departe în încercarea de a vă crea destinul.

Capitolul 7: Autovindecarea și trezirea sufletului: Povestea și cercetarea științifică a Dr Joe Dispenza.

După un accident teribil, dr Joe și-a recăpătat sănătatea folosind metodele cu care lucrați în acest program. Ascultă povestea lui!

Lecția 8: Evadarea din labirint: Călătoria sufletului tău pentru a te cunoaște pe tine

În această ultimă lecție, Dr Joe te duce la un nou nivel de integralitate și te încurajează să te conformezi cu practicile pe care le-ai învățat. El te susține să vezi cât de puternic este acest proces și te ghidează printr-o meditație finală de binecuvântare a centrilor energetici pentru a susține vindecarea.

 Acest preț este valabil pâna pe 29.11.2023!

197 € în loc de  499.00 €
…acces nelimitat!

poți plăti în 4 rate – de 50 €

Curs de 8 săptămâni „Fă-ţi gândurile să conteze” cu Dr Joe Dispenza

valoare

299 €

Exerciții de scriere

și meditații puternice vă vor ajuta să renunțați la convingeri și să învățați să vă creați viitorul pe care îl doriți cu adevărat prin interacțiunea cu câmpul cuantic

valoare

99 €

Versiuni audio

Toate materialele video descărcate ca audiobook în limba engleză

valoare

89 €

Caiet de lucru

cu exerciții practice și rezumate pentru fiecare lecție

valoare

39 €

Bonus

Transformarea cunoștințelor în energie – Joe Dispenza

valoare

49 €

Bonus

Cea mai importană decizie a vieții tale – Neale Donald Walsch

valoare

49 €

Bonus

Înţelegerea ştiinţei conştiinţei – Bruce Lipton

valoare

49 €

Bonus

Accesarea înţelepciunii inimii – Gregg Braden

valoare

49 €

Bonus

Vindecă-te singur în 6 paşi – Interviu între Tracy Reid şi Deepak Chopra

valoare

38 €

Bonus

Instrumente şamanice pentru drumul prin viaţă – Alberto Villoldo

valoare

38 €

Valoare totală:

969 €

Preț obișnuit:

499 €

Valoare Ofertă:

197 €

 Acest preț este valabil pâna pe 29.11.2023!

197 € în loc de  499.00 €
…acces nelimitat!

poți plăti în 4 rate – de 50 €

 garanția returnării banilor în 14 de zile!

Aveți șansa să testați cursul. Dacă nu vă place, trimiteți-ne un e-mail și vă vom da banii înapoi.

Vrei să încerci dar nu ai…simplu, poți în rate

Primește cursul acum,  și poți plati în 4 rate!

Nu ar trebui să ratezi șansa din cauza banilor.

Te afli într-o situație financiară dificilă, și nu îți permiți cursul? Scrie-ne un mail la  romania@younity.one, explică-ne situația și noi vom găsi o soluție să îl puteți achiziționa.

“Nu putem crea un viitor atâta timp cât vom trăi în trecut. Este pur și simplu imposibil.

Dr. Joe Dispenza

Cine este Dr Joe Dispenza?

Dr Joe Dispenza a atras atenția publicului ca unul dintre oamenii de știință recomandați prin apariția in filmul premiat Ce naiba știm noi!? De la apariția filmului în 2004, munca lui s-a extins, s-a aprofundat si a proliferat în câteva direcții-cheie – toate reflectând pasiunea sa pentru modul cum oamenii pot folosi ultimele descoperiri din domeniile neuroștiinței și fizicii cuantice, nu doar pentru a vindeca boli dar și pentru a se bucura de o viață mai împlinită și mai fericită.

Dr Joe Dispenza a absolvit cursurile de Chiropractică la Universitatea Life din Atlanta, Georgia. În cursurile postuniversitare, el a abordat subiecte precum: neurologie, neurobiologie, funcția și chimia creierului, biologia celulelor, formarea memoriei, îmbătrânirea și longevitatea.